Faqs

Ja, we verzenden over de hele wereld. Verzendkosten zijn van toepassing, en worden toegevoegd bij het afrekenen. We hebben het hele jaar door kortingen en promoties, dus blijf op de hoogte voor exclusieve deals.

Het hangt ervan af waar je bent. Bestellingen die hier worden verwerkt, hebben 5-7 werkdagen nodig om aan te komen. Overzeese leveringen kunnen 7-16 dagen duren. Afleveringsgegevens worden verstrekt in uw bevestigingsmail.

We maken gebruik van alle grote vervoerders en lokale koerierspartners. Je wordt tijdens het afrekenen gevraagd om een ​​bezorgmethode te selecteren.

We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze klanten van onze producten houden, maar als je een bestelling toch moet retourneren, helpen we u graag verder. Stuur ons gewoon een e-mail en we leiden je door het proces.

Het hangt af van de maker en het product. Alle opties staan ​​beschreven op de productpagina, dus kijk daar naar de aanpassingsmogelijkheden.

Ja! Voer hier jouw e-mailadres in en je wordt toegevoegd aan onze abonnementslijst. Je ontvangt updates, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer.